Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΡΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Το κλίμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνο από του "αγανακτισμένους" Έλληνες, οργανωμένους και μη. Το ύφος της ανακοίνωσης που βγήκε προς τους επίδοξους αγοραστές την εκποιημένης δημόσιας περιουσίας, μπορεί να χαρακτηριστεί ώς αυστηρά προειδοποιητικό, αλλά και ως τελεσίγραφο.

Παρακολουθώ καθημερινά να γίνονται επιθέσεις σε βουλευτές ακόμα και στα σπίτια τους, όμως ακούω λίγους μόνο να δυσανασχετούν με αυτές τις αντιδράσεις. Αυτό είναι το πιό ξεκάθαρο δείγμα, του πόσο λίγη υπομονή έχει απομείνει στον κόσμο.

Ο κ. Παπουτσής στην ομιλία του στη βουλή, αναφέρθηκε στις απειλές που δέχεται η οικογένεια του. Σεβαστή η αγωνία του. Ο καθένας θα αγωνιούσε στη θέση του.
Καθόλου σεβαστή όμως η "μαγκιά" που ξεστόμισε στο τέλος της ομιλίας του...

Απείλησε ότι μπορούν και αυτοί να χρησιμοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους, για αντίποινα στις επιθέσεις που δέχονται.
Αυτή η φράση και μόνο, δείχνει ξεκάθαρα ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.
Ζορίζονται τόσο πολύ, που άρχισαν να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό και on camera.

Θα ήθελα πάντως να ενημερώσω τον κ. Παπουτσή και μαζί του τον κάθε κ. Βουλευτή, ότι ίσως και να πάει χαμένη η προσπάθεια να ζητήσουν βοήθεια από τους ψηφοφόρους τους. Ένας λόγος είναι ότι πολύ από αυτούς βρίσκονται ήδη στις πλατείες και απέναντι τους. Ένας άλλος λόγος είναι ότι πολλοί από τους πιστούς ψηφοφόρους, βλέπουν κάθε μέρα τα παιδιά τους να πηγαίνουν στις πλατείες.
Και τέλος, ο πιο σημαντικός λόγος, είναι ότι ακόμα και οι πιο πιστοί ψηφοφόροι σας, αμφιβάλλουν για εσας. Σας στηρίζουν ακόμα, αλλά με μισή καρδιά, γιατί τόση τους αφήσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου