Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΝΑΖΙ-ΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΪΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Θα ξεκινήσω με την τραγελαφική έκφραση του κ.Βενιζέλου. "Ο θεός της Ελλάδας ας μας βοηθήσει".
Η αλαζονεία συνεχίζεται σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια. Ναι ρε Βενιζέλο, μπορούμε να δεχθούμε ότι εδώ που καταντήσατε ΕΣΕΙΣ και η ΝΔ την χώρα, χρειαζόμαστε πραγματικά θεϊκή παρέμβαση για να την βγάλουμε καθαρή, αλλά όχι εσάς που είστε υπεύθυνοι για την κατάντια μας. Αν είχατε την ικανότητα να μας σώσετε, θα είχαμε δει έστω κάποιο δείγμα αυτά τα δύο χρόνια που σας εμπιστευτήκαμε για να μας βγάλετε από την κρίση.

Δεν πιστεύω ότι πρόκειται να συννενοηθούν και να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν θα τολμήσουν να συνεχίσουν αυτή την πολιτική με άθροισμα ποσοστών πολύ κάτω του 50%. Δεν θα πάει κανείς να συγκυβερνήσει με τον Σαμαρά.Αμφιβάλλω ακόμα και για..
τους δικούς του βουλευτές. Δεν θα τα καταφέρει ο Τσίπρας, αφού φρόντισε για αυτό ο εκλογικός νόμος-έκτρωμα. Εξάλλου, η δημιουργία και μόνο αυτού του νόμου, δείχνει ότι και οι ίδιοι τους δεν πιστεύουν ότι είναι ικανοί να συννενοηθούν μεταξύ τους για το καλό της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο αναφέρεται κατα κάποιο τρόπο ως δικαιολογία για το bonus 50 εδρών, ότι τα ελληνικά κόμματα δεν έχουν παιδεία προγραμματικής σύγκλισης (με ωραίο τρόπο το "ανίκανοι να τα βρούμε για το καλό της χώρας").

Θεωρώ ότι θα πάνε σε εκλογές ξανά. Γιατί αυτό είναι το τελευταίο χαρτί τους. Η τρομοκρατία θα πάει σύννεφο με μεγάλο όπλο την πιθανή παύση ή καθυστέρηση πληρωμών μισθών και συντάξεων, ακόμα και πριν τις εκλογές. Δεν πρόκειται πιστεύω να κρατήσει κανένας αρχηγος κόμματος την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης πάνω από μία μέρα (έχουν από τρεις ο καθένας). Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μην προλάβει να ορκιστεί καν η συγκεκριμένη βουλή και να αποφύγουν περίτεχνα το να δούμε στα έδρανα της την Χρυσή Αυγή. Ελπίζουν και αυτοί ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο που θα σταματήσει μέχρι τον Ιούνιο.

Ελπίζουν επίσης, ότι ο κόσμος ξεθύμανε και τώρα θα επιστρέψει... στα πράσινα-μπλέ σπιτάκια του.
Θα συμφωνήσω ότι έχουν λόγο να το βλέπουν έτσι. Μετά από μια σχέση 40 χρόνων γεμάτη πάθος, "δωράκια" και κατα καιρούς άγριο σεξ, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ότι οι ψηφοφόροι τους δεν τους μαύρισαν, αλλά απλά τους κάνουν νάζια









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου