Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


Αυτό που έχουν καταφέρει οι πολιτικοί της Ελλάδας δεν είναι κάτι εύκολο. Μην γελιέστε. Είναι δύσκολο να καταφέρει κάποιος να προσφέρει στο ακροατήριο του κωμωδία και τραγωδία ταυτόχρονα.
Ακούω δηλώσεις και αποφάσεις και με πιάνουν τα γέλια. Είτε κανονικά είτε από αμηχανία. Αμέσως μετά με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι.

Μπορεί να διορθώσουν τα πράγματα και να πάνε όλα καλά (λέμε τώρα), αλλά όσο θα βλέπω αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα μου να το παίζουν μαχώμενοι σωτήρες, αυτός ο κόμπος από το στομάχι, δεν πρόκειται να φύγει.

Δεν πιστεύω ότι είναι βλάκες οι πολιτικοί μας. Είναι επικίνδυνοι. Όχι λόγω βλακείας. Απλά επικίνδυνοι. Δεν θα τους δώσω το άλλοθι της βλακείας.

Μπορεί όμως εμείς, οι απλοί πολίτες, να είμαστε ακόμα πιο...
επικίνδυνοι. Τι άλλο να σκεφτώ όταν βλέπω τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, να δείχνουν και πάλι πρώτο κόμμα την ΝΔ. Τίποτα δεν σκέφτομαι. Απλά ελπίζω ότι είναι φτιαχτές και πως αυτή τη φορά ο κόσμος δεν θα παρασυρθεί.
Ελπίζω ότι δεν έχει ξεπέσει τόσο ο έλληνας, ώστε μετά από τις σφαλιάρες Καραμανλή και Παπανδρέου, να φτάσει στο σημείο να εναποθέσει τις ελπίδες του στον Σαμαρά.

Δηλώνω χωρίς καμία δόση υπερβολής και το τονίζω "Δεν θα τους έδινα να διοικήσουν ούτε περίπτερο" και εξηγώ παρακάτω το γιατί:
-Θα έπαιρναν συμβούλους για να τους λένε πως να μιλάνε στους πελάτες
-Θα βόλευαν κάποιον δικό τους για να προσέχει από έξω το περίπτερο και κάποιον για να υπολογίζει τα ρέστα
-Θα έτρωγαν όλα τα προϊόντα
-Θα το υπερχρέωναν με δάνεια για να πληρώνουν 2 μισθούς (για ένα περίπτερο) και όσα έφαγαν
-Όταν θα βούλιαζε το περίπτερο θα έλεγαν στους υπαλλήλους "μαζί τα φάγαμε"
-Θα έβαζαν υποθήκη το περίπτερο για να πάρουν κι άλλο δάνειο ακόμα και αν ήξεραν ότι θα τους το πάρει η τράπεζα το πολύ σε δύο χρόνια.

ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου