Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ & ΕΛΛΙΠΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ




Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κ. Βενιζέλος, αναρωτήθηκε ρητορικά, αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν 3% πλεονάζοντες στους 900.000 δημοσίους υπαλλήλους. Εγω θα ρωτήσω ρητορικά τον υπουργό... "Μας δουλεύεις"
Πιστεύω ότι το 3% είναι αστείο νούμερο μπροστά στο πλεονάζων προσωπικό που υπάρχει πραγματικά στο δημόσιο και οι μόνοι ανόητοι που θα μπορούσαν έστω να αναφέρουν αυτό το γελοίο νούμερο... είναι οι πολιτικοί.
Οι μόνοι που θα τολμούσαν να απολογούνται για αυτό το ποσοστό απολύσεων στο τερατώδες δημόσιο, είναι αυτοί που φρόντισαν να φτάσει το δημόσιο να απασχολεί 900.000 άτομα (μακάρι να ταν μόνο τόσοι).
Αν οι πλεονάζοντες κ.Βενιζέλο ήταν μόνο 3%, αυτόματα θα σήμαινε ότι...
873.000 άνθρωποι εξυπηρετούν καθημερινά τον έλληνα πολίτη. Μάλλον δεν είστε σοβαρός. Γιατί αν πραγματικά συνέβαινε αυτό, να εξυπηρετεί κάθε δημόσιος υπάλληλος εννέα ιδιώτες, θα είμασταν μια εξαιρετική χώρα  όπου κανένας δεν θα είχε παράπονο από τις δημόσιες υπηρεσίες.
Επειδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, σας ενημερώνω ότι η αναλογία 1 προς 9, ή ακόμα καλύτερα 1 προς 5 (εργαζόμενους), αφορά μόνο το πόσοι δουλεύουν και φορολογούνται για να πληρώνεται ο δημόσιος υπάλληλος και όχι την εξυπηρέτηση που προσφέρεται στον ιδιώτη.

Τα παραπάνω ήταν για να χουμε να λέμε, έτσι για να περνάει η ώρα. Επί της ουσίας, κόψτε της αηδίες και στείλτε σπίτι όποιον αργόσχολο τα ξύνει και τα αρπάζει εις βάρος μας. Σταματήστε να τους φοβάστε, ούτως η άλλως δεν πρόκειται να ξαναβγείτε. Τις μ...αηδίες για 3% πέστε τα στην τρόικα μήπως και τους κοροιδέψετε, γιατί ο έλληνας ιδιώτης έχει βιώσει στην καθημερινή του επαφή με το δημόσιο πολύ διαφορετικά ποσοστά από αυτά που εσείς τολμάτε να ξεστομίσετε.

Υ.Γ. Αν τολμάτε κ. Βενιζέλο, αναφερθείται στο ποσοστό των πλεονάζοντων βουλευτών. Που οι διακόσιοι για την Ελλάδα θα ήταν υπερβολή και εμείς πληρώνουμε τριακόσιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου